Belépés
tanulói felület, oktatási anyagok
elfelejtett jelszó | regisztráció
Annamari
2011-12-09 13:41:11
Szeretnék köszönetet mondani az egész SR Kontroll Kft. csapatának, mert nagyban hozzájárultak mindkét modulom 95%-os teljesítményéhez. Kiváló hanganyagot, könyvet és tapasztalatokat kaptam. Élveztem az életmódtábort is, bármikor szívesen megismételném. Mindenkinek szívből ajánlom az itt elsajátítható képzéseket.
Szarka Ildikó
2011-11-21 14:22:22
A budapesti köpölytanfolyamon én is részt vettem, köszönet Rózának a tartalmas eloadásért, gyakorlati segítségért, és nem utolsósorban a lelki biztatásért a jövomet illetően! Jelenleg fülakupunktúrás addiktológiát tanulok távoktatásban, az elmúlt hétvégén volt a gyakorlati oktatásunk, itt is nagyon sok elméleti és gyakorlati tapasztalattal lettünk gazdagabbak, Ági is nagyon kedves, segítőkész és türelmes volt mindnyájunkkal.Köszönjük Ági!Mindenkinek szívből ajánlom ezt az iskolát, én az Ő segítségükkel kezdek "új életet". Dóri, Róza, Ági, köszönöm Nektek! Szarka Ildikó
Éva
2011-11-04 14:59:29
Eddig az eü és tgy alapmodulokat végeztem el ebben a suliban, mindkettőt távoktatással. Mindkettőből elsőre átmentem a vizsgán, mert olyan klassz anyagot kaptunk. Mindenkinek ajánlani tudom, Rózáék szívüket-lelküket beleteszik a képzésbe. Most fitora járok, ugyanígy távban, az is nagyon jó.
Szuvák Mária
2011-11-04 09:30:20
Szeretném megköszönni minden szervezőnek és résztvevőnek a hétvégi budapesti köpölytanfolyamot, nagyon jól éreztem magam és sok hasznos tudással lettem gazdagabbSmile
Agota
2011-10-29 16:24:11

Jacsó Ágota vagyok Erdélyből, Marosvásárhelyről.
Első éves vagyok az eg.modulon a Sr Kontroll által szervezet képzésen.
25 éves vagyok és néhány éve foglalkoztat a spiritualitás és természetgyógyászat. Idén el is döntöttem, hogy képzem magam TGY területén. Nagyon örülök, hogy az Önök iskoláját választottam, igaz távoktatásban, mert egyelőre ezt találtam a legkézenfekvőbb tanulási módszernek. El is kezdtem a tanulást, hallgatom is már a hanganyagait.

Meg szeretném köszönni, nagyon tetszenek az előadásai, nagyon kedves a hangja és úgy érzem mintha én is ott lennék az előadáson. Nagyon várom már, h a TGy modult is elkezdessem és azokat az előadásokat is meghallgathassam.
Várom már a találkozást is!
Jacsó Ágota
Tamási Éva
2011-10-21 17:41:52
Fitoterápia távoktatásban veszek részt. A hanganyag kiválóan követhető, érthető. A tankönyv híven követi a hanganyagot. Minőségi munka, gratulálok hozzá.
Éva
Klima Klaudia
2011-10-13 12:56:36
Az Egészségügyi Modult az SR Kontroll Természetgyógyász Iskolában végeztem el és nem volt kérdés,hol folytatom a tanulmányaimat! Biztos vagyok benne,hogy a vizsgaeredményem (92,5%,kizáró kérdések 100%)nem csak a tanulásnak és felkészülésnek köszönhető!
Még csak egy hete tanulom a természetgyógyászati modult,de már most szeretném megköszönni Rózának és Dórának az írásos anyagot,mert olyan szuper jól van kidolgozva,hogy nagyon megkönnyíti a tanulást!! A hanganyagot is köszönöm,élvezettel hallgatom Róza előadását és szintén sokat segít a tanulásban!
Ennyire felkészült,precíz és kiváló oktatásban még soha nem volt részem,nagyon köszönöm Nektek!!!
Mindenkinek szívből ajánlom ezt az iskolát!
Klaudia
Harsányiné Székely Anna
2011-10-05 10:32:36
Valóban nagyon szuper volt az életmód tábor!
Köszönet érte Dórinak, meg Rózának.
A kedvességüket, az emberi hozzá állásukat, a segítő szándékukat, s a türelmüket külön köszönet illeti!
Ha iskolát kerestek, szívből ajánlom az SR Kontroll-t.
Anna
Pummer Mónika
2011-09-19 18:20:20
Az augusztusi életmódtábor nagyon szuper volt! A szervezők pedig nagyon segítőkészek és kedvesek (Dóri, Róza). Ha valaki dilemmázik, kinél is tanuljon, hát Őket bátran ajánlom! Köszönöm szépen a lehetőséget!

Móni
Tamás Gabriella
2011-08-27 19:49:48
Nagy élvezet volt az életmódtábor, a hegyek, a jó levegő és a tanítások. De legjobban a humánus hozzáállás, az emberi szó és a használható tudás tetszett. Itt folytatom tanulmányaimat Smile))
Köszönök mindent
Gabi
1 2 3 4 
Adatvédelmi tájékoztató

Felhasználónév


és e-mail cím: