Belépés
tanulói felület, oktatási anyagok
elfelejtett jelszó | regisztráció
Luczai Gabriella
2013-10-30 19:11:42
Köszönet az SR Kontrollnak, hogy sikeres fitoterapeuta vizsgát tehettem. A vizsgabizottság elnöke megkért minket, hogy a felkészítő tanároknak adjuk át a gratulációját, mert ilyen felkészült, sikeres csapattal nagyon ritkán találkozik a vizsgák alkalmával. A csapat nagy része Rózáék diákja volt. Csak gratulálni tudok én is Nektek, köszönöm! Gabi
Pá*****ás Ágnes
2013-06-21 07:18:24
Szeretném megköszönni az SR kontrollnak, Zakor Áginak és Dórinak a sok segítséget. Tegnap átvehettem az akupresszőr oklevelemet. Minden vizsgám ötös lett. Csak ajánlani tudom mindenkinek az iskolát, távoktatásban tanultam és bizony így is meglehet tanulni a tanagyagot. Nagyon felkészült és profi csapat, nagyon jó oktatókkal!
Köszönöm! Smile
Simon Linda
2013-06-14 12:12:05
Ezúton szeretném megköszönni Rózának és Dórinak, és az egész SR Kontroll csapatnak az áldozatos munkájukat, és türelmüket, kedvességüket, amivel felkészítettek és vizsgára engedtek. Mind egészségügyből, mind természetgyógyászatból sikeres vizsgát tettem, ami nem volt kis feladat számomra. Nekem 2,5 évvel a kezdetek után lett meg, mert hol ilyen problémák gördültek elém, hogy olyanok. De nem adtam fel, és most nagyon boldog vagyok! =D És nagyon-nagyon örülök, hogy Titeket választottalak innen, az ország másik végéből! Bizton tudom, hogy a további tanulmányaimat is Nálatok akarom folytatni! =)
Sok kitartást és egészséget kívánok Nektek a további munkátokhoz!
Az újonnan idelátogatóknak, érdeklődőknek pedig üzenem: a legjobb helyen járnak! Wink
Landor Richard
2013-02-28 19:36:11
Jelentem, ma sikerrel letettem az AMM szakmai vizsgát és megkaptam a bizonyítványomat Smile Nagyon köszönöm Nektek ( az egész csapatnak ) a sok segítséget és a példaértékű hozzáállást a hallgatókhoz.
Andrási Adél
2012-12-03 17:49:27
Kedves SR Kontroll Csapat!
Ez úton szeretném megköszönni a kedvességeteket, és a türelmet, figyelmet amit tőletek kaptam a tanfolyam, és a vizsgára való felkészülésem alatt! Szeretném megköszönni Dóra mosolyát amivel mindig fogadja a hozzátok érkezőt, és Róza hihetetlen tudását amit örömmel oszt meg a tanulókkal. Köszönet a nyugalomért is, amivel a vizsga előtti pánikhangulat közepette is képes hatni az emberre. Nélkületek nem sikerült volna jelesre a fitoterápia vizsga! Nemsokára újra találkozunk, mert nálatok szeretném folytatni a természetgyógyászati tanulmányaimat! Puszi mindenkinek: Andrási Adél
Érsek-P. Ildikó
2012-12-01 22:49:58
Kedves AMM tanári gárda!
Nagyon köszönöm, a lelkiismeretes elméleti és gyakorlati felkészítést. Nagyon jó a jegyzet( Dr. Sas Tiboré) és a gyakorlatok is a távokt. ellenére a video anyagoknak köszönhetően otthon is gyakorolhatók. Sikeres vizsgát tettem a fenti segítséggel.
Nagyné Szögi Judit
2012-11-29 23:49:51
Kedves Róza és Dóra!
Tegnap vizsgáztam Fitoterápiából, 5-ös 4-est kaptam.
Nagyon izgultam, de a vizsgabizottság mosolya engem is megnyugtatott. A záró értékeléskor bizony elérzékenyültem a dicsérő, útbaigazító szép szavaktól és már kolegaként üdvözöltek bennünket ami jóleső érzés volt, /a vizsga átlag 28-án 4.55% volt./
Köszönöm az SR. kontroll szuper felkészítő anyagát,nagy segítség volt. Remélem még találkozunk!Öregbítem a hírneveteket!
Puszi: Mindenkinek: Nagyné Szögi Judit
Dr. Kokas Edit Anna
2012-11-29 12:59:16
Kedves Róza és Dóri!

Tegnap a népjóléti miniszter is elismerte Smile, hogy FITOTERAPEUTA lettem!
Nagyon köszönöm Nektek a remek anyagot és a tábort,a felkészítést!
További sikereket!
Hutera Ágnes
2012-10-24 09:15:15
Nagyon nagyon jó volt a hétvégi AMM gyakorlat! Sokkal több volt, mint mozgásoktatás, hisz mától az egész életem megváltozik, amit Tibor tanított, gyakorolni kell minden nap! Smile Aki még nem döntött az alapképzések után, annak csak ajánlani tudom! Várom a folytatást! Smile És köszönöm!
dr. Kaiser Fanni
2012-10-08 15:04:51
Kedves Róza és Dóri!
Szeptemberben vizsgáztam EÜ alapmodulból és ma kaptam meg az értesítést miszerint sikeres modulvizsgát tettem, a kizáró kérdésekre 100%-ot, az egészre 96%-ot kaptam.
Amit egy iskola megtehet a sikeres vizsgáért, azt ti meg is teszitek. Szuper a hanganyag és remek a jegyzet is, a többi tényleg csak a tanulón múlik.
Köszönöm, találkozunk jövő héten az életmódtáborban!
Fanni
1 2 3 4 
Adatvédelmi tájékoztató

Felhasználónév


és e-mail cím: