Belépés
tanulói felület, oktatási anyagok
elfelejtett jelszó | regisztráció

CÉGINFORMÁCIÓ


Az SR Kontroll Egészségfejlesztő Bt. már 1996 óta működik Miskolcon.

Iskolánk 21 éve foglalkozik természetgyógyász képzéssel az évek során ezen a területen rendkívül nagy tapasztalatra tettünk szert. 2013-tól Konnektív Felnőttképző Kft néven oktatunk szervezzük a képzéseket. A képzés államilag elismert végzettséget ad, vizsgaszervező intézmény az OKFŐ.  Jogi szabályozás alapján természetgyógyászati vizsgát csak az OKFŐ
folytathat le, ez biztosítja a megszerzett képesítések egyenértékűségét. Hiszen az ország bármely részén tanul, ugyanazt az államilag elismert végzettségről szóló bizonyítványt fogja megkapni.

Tapasztalataink szerint a különbség a tanulók felkészültségében mutatkozik. A vizsgákon tanulóink általában átlagon felül teljesítenek. Hallgatóink a vizsgákon szerzett tapasztalataikat rendszeresen megosztják velünk. Így próbáljuk monitorozni mi és más iskolák tanulóinak felkészültségét. Iskolánkban működik a hagyományos (bejárós) és távoktatásos képzési forma is.  A távoktatásos (országos) képzési formát már hatodik éve választhatják a hallgatók.  Ezen képzési forma kidolgozását az az igény tette szükségessé, hogy iskolánkban tanulhassanak mindazok a hallgatók, akik a nagy távolság, vagy rendkívüli elfoglaltság miatt nem tudnak hetente, vagy rendszeresen iskolába járni. A távoktatásos képzési rendszer egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen ugyanazt a tudásanyagot kapják meg, mint bármelyik másik hallgatónk.

A kedvező árral, részletfizetéssel azt is el szeretnénk érni, hogy azok számára is elérhető legyen, pl. egy természetgyógyászati modul, vagy egy fitoterápia tanfolyam, akik a tudásanyagot szeretnék megszerezni, ezáltal változtatni életvitelükön, segíteni saját és családjuk életén.  A rendszert próbáltuk úgy felépíteni, hogy ne veszítse el a hagyományos képzés hangulatát, az iskolába járás érzését. Ehhez járul hozzá a tananyag, ami tartalmazza a hagyományos képzéseken felvett előadások hanganyagát. Valamint ezt képviseli még, hogy a tananyagot nem egyszerre zúdítjuk a tanulókra, hanem rendszeresen (általában két hetente) kerül feltöltésre honlapunkra a mindig aktuális tananyagrész, ezáltal biztosítva a rendszeres tanulás lehetőségét. De mindezek mellett teljes szabadságot nyújt a tanulásban, mindenki akkor készül a vizsgára, amikor ideje engedi.

Személyesen egyszer, a tanfolyam végén lévő konzultáción kell megjelenniük a hallgatóknak. Itt személyesen föl lehet tenni a tananyaggal kapcsolatos kérdéseket. A konzultáció rendkívül fontos a vizsgára felkészítés szempontjából.  Végzett diákjaink egymással és az iskolával is jó kapcsolatot ápolnak. Gyakran szerveznek közös programokat (pl.: csipke lekvár főzés, egészségnapok, találkozók, saját praxis, üzlet megnyitója). Boldogulásukhoz próbálunk mindig a tőlünk telhető legtöbb segítséget megadni.
 
Iskolánkban az alábbi szakmák választhatók az egészségügyi és természetgyógyászati alapmodulok elvégzése után:
•    Fitoterápia
•    Altermatív mozgás és masszázsterápia
•    Akupresszúra
•    Életmódtanácsadó és Terapeuta
•    Kineziológia
•    Reflexológia
•    Fülakupunktúrás addiktológiai továbbképzés
Várjuk a jelentkezéseket, a kérdéseket, és az észrevételeket elérhetőségeink bármelyikén.

Intézményünkben otthoni szakápolás is működik. Gyakorlott felnőtt szakápolók mellett gyógytornászok és logopédusok vesznek részt a betegek ellátásában.  Célunk az egészséges életmód tükrében az ember testi, lelki és szellemi egységének elérése. Felkészült, jól képzett szakemberek várják a hallgatókat és a gyógyulni vágyókat, családias hangulatú, igényesen berendezett egészségközpontunkba.


Munkatársaink:

Szakmai vezetőnk:
Sári Róza
Egészségügyi Szaktanár, Életmódtanácsadó és terapeuta, ENKK
szakmai vizsgaelnök
E-mail: sari.roza@srkontroll.hu

Cégvezető:
Nyerják Iván
E-mail: info@srkontroll.hu

Elérhetőségeink:
SR Kontroll Egészségfejlesztő Bt.
3529 Miskolc, Farkas Jenő u. 4.
Tel.:06/46/342-617, 06/70/361-3446
E-mail: info@srkontroll.hu

Adatvédelmi tájékoztató

Felhasználónév


és e-mail cím: