Belépés
tanulói felület, oktatási anyagok
elfelejtett jelszó | regisztráció

Voll elektroakupunktúrás állapotfelmérés


Alapja a klasszikus kínai akupunktúra. Ennek alapja: az egészség az élő szervezet energetikai egyensúlya. Lehetővé teszi energetikájának, funkcionális állapotának vizsgálatát, a betegségek okainak tisztázását és így azok gyógyítását.

A szervezetet bekapcsolva egy mikroamper erősségű áramkörbe, a készülékkel könnyen lehet a kezeken, lábakon vagy a test bármely részén található akupunktúrás pontokon az elektromos vezetőképességet mérni. A vizsgálat során felmérhető a pontok, meridiánok, funkcióskörök és a hozzá reflexesen tartozó szervek, szövetek bioelektromos viselkedése, normálistól való eltérése. Felmérhető a szervezet általános vegetatív tónusa. Felmérhető a különböző szervek, szövetek és meridiánok regulációs képessége, felfedezhetők a regulációs gócok, zavarómezők. A mérési érték abszolút nagysága gyulladásos vagy degeneratív tendenciákra, illetve regulációs gócokra utalhat.

A Voll és minden Voll-módszeren alapuló vizsgálat ellenjavallata a pacemaker. Az állapotfelmérést és a hozzá tartozó életmódtanácsadást végzi: Sári Róza életmód- tanácsadó és terapeuta
Előzetes bejelentkezés, időpontegyezteztetés alapján.

Női torna

bővebben >>

Arctorna

bővebben >>

Voll elektroakupunktúrás állapotfelmérés

bővebben >>

Életmódtanácsadás és terápia

bővebben >>
Adatvédelmi tájékoztató

Felhasználónév


és e-mail cím: